Adverteren

Business Information Magazine is het platform voor processmanagers, businessanalisten en databasemanagers. Het platform bestaat uit een kwartaalmagazine, website, nieuwsbrief en twee congressen op de vakgebieden business process en business intelligence. De nauwe samenwerking met de brancheverenigingen BPM-Forum en IIBA maakt het platform extra inspirerend, uitdagend, veelzijdig en met verstand van zaken.

Meer informatie over de advertentiemogelijkheden:
Ga naar de website Bereik de ICT

Redactionele formule
Business Information Magazine heeft een brede scoop en een neus voor nieuws, achtergronden, valkuilen en oplossingen. Dit over vakgebieden zoals business IT alignment, compliance, process management en change management. En over virtualisatie, managementinformatiesystemen, workflow management en business rules.

Business Information Magazine...
... is de nieuwe titel die voortkomt uit de vakbladen BPM en DBM.
... is een unieke samenwerking tussen BPM Forum, IIBA en BIM Media
... zorgt voor een combinatie tussen business intelligence, business process management en databases
... heeft een sterk bereik onder IT-managers, procesmanagers en database-specialisten

Bereik
Business Information Magazine is hét magazine voor business process en intelligence professionals. Het vakblad verschijnt 4x per jaar. De verspreiding gaat naar de abonnees van DBM en BPM en naar alle leden van BPM-Forum. Business Information Magazine richt zich op IT-managers, algemeen managers, informatiemanagers, projectleiders, AO-medewerkers, procesmanagers, lijnmanagers, kwaliteitsmanagers, workflowspecialisten, documentmanagers, organisatiedeskundigen en bedrijfskundigen, DBA’s, analisten, consultants, datamanagers, database-specialisten en datawarehouse-ontwerpers en -bouwers. In veruit de meeste gevallen zijn ze werkzaam bij 500+ of 1000+ bedrijven in de branches banken/verzekeringen, overheid, nutsbedrijven, zorginstellingen en zakelijke dienstverlening.

Congressen
Romdom het magazine organiseren we twee congressen:
- Jaarcongres Trends in BPM
- Nationaal BI & IM Symposium

Nieuwsbrief
Tweewekelijks verschijnt de Business Information Magazine nieuwsbrief. Een speciale nieuwsbriefeditie met het laatste nieuws voor de business intelligence professional, business process specialst of de business analist. Breng uw boodschap extra onder de aandacht via een advertorial of prominente bannerpositie.

Partnermailing Business Information Magazine
Nieuw: Bereik (nieuwsbrief)abonnees met een partnermail, een nieuwsbrief in uw eigen huisstijl. Uw mailing wordt verstuurd naar onze abonnees die hier toestemming voor hebben gegeven.

Themanummers 2014
1. Organisatievraagstukken, proceseigenaarschap, hoe organiseer je dingen? - 14 maart
2. The internet of things, sensordata, RFID - 13 juni
3. Leren ontwikkelen, leren informatie te interpreteren, educatie - 13 september
4. Merk & identiteit - 12 december

--------------------------------
PARTNER VAN BUSINESS INFORMATION MAGAZINE
Verbind uw bedrijf aan Business Information Magazine en maak optimaal gebruik van alle communicatiemiddelen om met uw doelgroep in contact te komen en om u te profileren in uw vakgebieden. Profiteer van de mix van het platform bestaande uit een kwartaalmagazine, website, nieuwsbrief, expertpanel en twee congressen op de vakgebieden business process en business intelligence.
Een pakket van zichtbaarheid, kennisoverdracht en leads. Bekijk alle informatie op Bereik de ICT
-------------------------------

Contact
Neem voor adverteren of voor meer informatie over Business Information Magazine direct contact op met onze salesafdeling via 070 – 304 69 08 en vraag naar Hans Spuijman of stuur een email naar agadv@bimmedia.nl.

Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden? Ga naar de website Bereik de ICT