Over Business Information Magazine

Business Information Magazine is het platform voor processmanagers, businessanalisten en databasemanagers. Het platform bestaat uit een kwartaalmagazine, website, nieuwsbrief, expertpanel en twee congressen op de vakgebieden business process en business intelligence. De nauwe samenwerking met de brancheverenigingen BPM-Forum en IIBA maakt het platform extra inspirerend, uitdagend, veelzijdig en met verstand van zaken.

Business Information Magazine heeft een brede scoop en een neus voor nieuws, achtergronden, valkuilen en oplossingen. Dit over vakgebieden zoals business IT alignment, compliance, process management en change management. En over virtualisatie, managementinformatiesystemen, workflow management en business rules.

Abonneer, want bijblijven wordt voorop lopen
Business Information Magazine verschijnt vier keer per jaar. De abonnementsprijs 2014 bedraagt € 104,95 per jaar (excl. 6% btw en incl. verzend- en administratiekosten). De prijs voor het buitenland bedraagt € 129,- (excl. 6% btw en incl. verzend- en administratiekosten). Vanwege de aard van de uitgave, gaat BIM Media uit van een zakelijke overeenkomst; deze overeenkomst valt onder het algemene verbintenissenrecht. Opzeggen van het abonnement kan bij de klantenservice van BIM Media, twee maanden voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Abonnementen worden na iedere abonnementsperiode stilzwijgend verlengd, tenzij tijdig is opgezegd. Kijk voor alle voorwaarden op https://www.bimmedia.nl/service.

Abonneer op Business Information Magazine
Neem nu een abonnement op het kwartaalmagazine.
Betaal € 104,95 (excl. btw) voor 4 edities vol knowhow.
Klik hier voor uw abonnement

Bent u abonnee?
Heeft u een vraag over uw abonnement, wijzigingen, bezorging van Informatie of wilt u opzeggen?
Ga naar onze klantenservice

Adverteren
Adverteren in Business Information Magazine?
Meer informatie over adverteren bij Business Information Magazine

Verschijningsdata themanummers 2014
1. Organisatievraagstukken, proceseigenaarschap, hoe organiseer je dingen? - 14 maart
2. The internet of things, sensordata, RFID - 13 juni
3. Leren ontwikkelen, leren informatie te interpreteren, educatie - 13 september
4. Merk & identiteit - 12 december